Chile

 

Chile jsme začali od konce. Od konce pevninského. V Punta Arenas jsme tak vzali útokem vyhlášené jehněčí a jeho výbornou chuť si vybavujeme dodnes. Oproti tomu, když  jsme byli obklopeni oceánem, využili jsme toho naplno a ochutnali několik druhů ryb. Jejich čerstvost a způsob přípravy byli opravdové Kulinářské zážitky. Nemohli jsme vynechat ani chilské asado a radost „z instantní svíčkové „ byla opravdu velká. Na Velikonočním ostrově jsme měli možnost zúčastnit se slavností a tak jsme ochutnali několik pokrmů, připravovaných v banánových listech.

 

Choripan y leche con platano
Malta con huevo
Semi frio Calafate
Cerveza Austral
Cordero Patagonico
Rychlovka oběd na kapotě :-)
Super pancho
Smažený kroužky
Pohoštění u Alfreda a Waresky
Pohoštění u Alfreda a Waresky
Příprava více chodů
Svíčková!
Když venku prší
Sundavání pěny z piva
Losos na přírodno
Smažená mořská štika
Smažený mořský úhoř
Pan con huevo
Mote con huesilo
Zmrzka v Santiagu
Churros kupujeme  všude
Merluza ve Valpu
Asado v Chile
Chinchulin
Vývar na poušti v San Pedru
Žebírka s bramborovou kaší
Slavnosti na Velikonočním ostrově
Slavnosti na Velikonočním ostrově
Slavnosti na Velikonočním ostrově
Večířka na rozloučenou
Mahina
https://www.traditionrolex.com/8